суботу, 23 вересня 2017 р.

Увага! Ведуться ремонтні роботи на території школи!
У зв’язку з проведення ремонтних робіт на території Побузької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів,  з метою попередження  дитячого травматизму серед учнів школи та  дотримання чинного законодавства з питань безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу доводимо  до відома усіх батьків наших учнів та жителів селища інформацію про суворе виконання вимог безпеки життєдіяльності всіма  учасниками навчально- виховного процесу.
Зверніть увагу:
 - Заборонено наближатись до огорожі ближче ніж 3 м; заходити за огорожу або обмежувальну стрічку.
- Категорично заборонено перебувати поблизу стін прибудови на декілька метрів, адже під час виконання ремонтних робіт, зокрема при перенесенні чи подаванні на робоче місце різних будівельних матеріалів, будівельних конструкцій, покрівельних матеріалів, труб та іншого, не виключається падіння вантажів, що може призвести до травмування.
- Заходити на територію школи та залишати її дозволено тільки через ворота школи, які розташовані навпроти центрального входу. По завершенню уроків та  занять, у вихідні дні  учням заборонено перебувати на території навчального закладу.
На уроки фізичного виховання, прогулянки слід рухатись тільки безпечним маршрутом, який проходить зокрема вздовж шкільного саду. У прибудові дозволено перебування за потребою тільки у шкільній їдальні та бібліотеці, дотримуючись правил безпеки у цих місцях.
Шановні батьки, поспілкуйтесь, будь ласка, з вашими дітьми про безпечне місце їх перебування  в позаурочний та позашкільний час.

Немає коментарів:

Дописати коментар